Aanbiedingen zomervakantie
Zomervakantie kust KroatieWe kijken jaarlijks weer uit naar de zomervakantie. Heerlijk een paar weken weg met het hele gezin naar binnen- of buitenland. Wat gaan we doen deze zomervakantie? Onverminderd populair blijven nog steeds de vliegvakanties naar zonnige bestemmingen in Turkije, Griekenland, Spanje, Kroatië en Italië. In Turkije zie je dat families steeds vaker kiezen voor een all inclusive resort waarbij je van te voren een goede  controle hebt over je totale vakantie budget.  Ook kiezen veel vakantiegangers tijdens de zomervakantie voor een vakantiehuis of een kampeervakantie in een geheel ingerichte stacaravan of tent.  Ook cruises zijn de afgelopen jaren een stuk goedkoper geworden.

De zomervakantie geldt over het algemeen als de duurste periode om op vakantie te gaan.  In veel omringende landen heeft men ook vakantie tijdens onze zomervakantie. Hierdoor rekent met vaak meer voor een vakantieverblijf. Een goede voorbereiding en het vergelijken van de diverse aanbiedingen kan veel geld schelen. Op schoolvakantie-kalender.nl helpen we je met tips bij het vinden van de beste vakantie aanbiedingen tijdens de zomervakantie.

Veel reisorganisaties stimuleren vroegboeken door het geven van aantrekkelijke vroegboekkortingen. Tegenwoordig wordt dit ook vaak gecombineerd met gunstige voorwaarden. Denk hierbij aan de mogelijkheid om kosteloos te annuleren of het boeken zonder aanbetaling. Als je flexibeler bent bij het plannen van je zomervakantie dan kun je natuurlijk ook wachten tot er leuke last minute aanbiedingen komen. Over het algemeen geldt dat hoe langer je wacht hoe goedkoper de aanbiedingen. Wij hebben de beste aanbiedingen voor de zomervakantie voor je geselecteerd.

Top 10 aanbiedingen zomervakantie

Naast de individuele aanbiedingen hebben we de populairste reisorganisaties voor je op een rijtje gezet. Bij onderstaande reisorganisaties vindt je een ruim aanbod en veel aanbiedingen tijdens de zomervakantie.

Het vinden van een goede vakantieaanbieding en een een goede accommodatie begint ook bij de voorbereiding. Naast het kiezen van een goede reisorganisatie kun je op sites als Zoover en Tripadvisor de beoordelingen van hotels lezen.
Als je met de auto op vakantie gaat dan kun je ook veel nuttige informatie over vakantiedrukte, routes en tolwegen vinden op de site van de ANWB.

Overzicht aanbiedingen zomervakantie