Activiteiten voorjaarsvakantie Utrecht

Wat gaan we deze voorjaarsvakantie doen? Overweeg eens een heerlijk dagje weg naar het prachtige Utrecht. De leukste activiteiten en uitjes in Utrecht tijdens de voorjaarsvakantie hebben we hier voor je verzameld. Geniet met de hele familie van een dagje uit in Utrecht.

Meer uitjes in Utrecht

Op zoek naar een leuk restaurantje in de provincie Utrecht of een adresje om te shoppen? Op de speciale website voor de provincie Utrecht van het VVV vindt je nog veel meer informatie, tips, achtergronden en uitgaansmogelijkheden voor een leuk dagje weg tijdens de voorjaarsvakantie.

Informatie over alle voorstellingen vindt je op de website van het Utrechts Uitburo.

Dagje weg Utrecht in de voorjaarsvakantie

Onderstaand treft u uitgebreide informatie en verwijzingen voor de leukste activiteiten in Utrecht tijdens de voorjaarsvakantie.

Ouwehands Dierenpark Rhenen

IJsbeer in Ouwehands Dierenpark Rhenen

Wat is er nou leuker dan een dagje naar de dierentuin? Heerlijk met het hele gezin dieren kijken. In Ouwehands Dierenpark in Rhenen zul je je geen moment vervelen. In het dierenpark vindt je o.a. ijsberen, witte leeuwen, allerlei verschillende soorten apen, kamelen, zeeleeuwen, tijgers, panda’s, beren, etc. Nieuw in 2012 is ook de zeeleeuwenshow. … Lees meer

Spoorwegmuseum Utrecht

Sfeer Spoorwegmuseum Utrecht

Een bezoek aan het Spoorwegmuseum in Utrecht tijdens de schoolvakanties is een leuk en leerzaam dagje uit.  In het museum maak je op een unieke manier kennis met 175 jaar spoorwegen in Nederland. Naast de historische treinen is er ook van alles te doen voor jong en oud. In de diverse werelden van het … Lees meer