Activiteiten voorjaarsvakantie Noord-Holland

Wat gaan we deze voorjaarsvakantie doen? Overweeg eens een heerlijk dagje weg naar het prachtige Noord-Holland. De leukste activiteiten en uitjes in Noord-Holland tijdens de voorjaarsvakantie hebben we hier voor je verzameld. Geniet met de hele familie van een dagje uit in Noord-Holland.

Meer uitjes in Noord-Holland

Op zoek naar een leuk restaurantje in de provincie Noord-Holland of een adresje om te shoppen? Op de speciale website voor de provincie Noord-Holland vindt je nog veel meer informatie, tips, achtergronden en uitgaansmogelijkheden voor een leuk dagje weg tijdens de voorjaarsvakantie.
Op de website van het Uitburo vindt je alle voorstellingen en uitgaansmogelijkheden in Amsterdam. Ook is er een aparte website voor uit in overig Noord-Holland.

Dagje weg Noord-Holland in de voorjaarsvakantie

Onderstaand treft u uitgebreide informatie en verwijzingen voor de leukste activiteiten in Noord-Holland tijdens de voorjaarsvakantie.

TunFun Speelpark Amsterdam

FunTun Speelpark in Amsterdam

Centraal in Amsterdam kun je binnen buiten spelen in het TunFun Speelpark. In een oude autotunnel en voetgangerspassage vindt je 4.000 m2 overdekt speelplezier. Dus geen last van het weer of het verkeer. Leef je heerlijk uit. Je kunt er springen, rennen, glijden, dansen, tokkelen, voetballen, klimmen, rennen, eten, knutselen, timmeren, tekenen, rijden, spelletjes … Lees meer