Activiteiten kerstvakantie Zuid-Holland

Wat gaan we deze kerstvakantie doen? Overweeg eens een heerlijk dagje weg naar het prachtige Zuid-Holland. De leukste activiteiten en uitjes in Zuid-Holland tijdens de kerstvakantie hebben we hier voor je verzameld. Geniet met de hele familie van een dagje uit in Zuid-Holland.

Meer uitjes in Zuid-Holland

Op zoek naar een leuk restaurantje in de provincie Zuid-Holland of een adresje om te shoppen? Op de speciale website voor de provincie Zuid-Holland vindt je nog veel meer informatie, tips, achtergronden en uitgaansmogelijkheden voor een leuk dagje weg tijdens de kerstvakantie.

Dagje weg Zuid-Holland in de kerstvakantie

Onderstaand treft u uitgebreide informatie en verwijzingen voor de leukste activiteiten in Zuid-Holland tijdens de kerstvakantie.

Madurodam Den Haag

Madurodam miniatuur Schiphol

Iedere Nederlander is er wel een keer geweest: Madurodam. Het vernieuwde Madurodam is het bezoeken tijdens de schoolvakanties ook meer dan waard. Voor zowel kinderen en volwassenen is er veel te zien en te doen.  Je ontdekt wat Nederland zo bijzonder maakt. Laat bijvoorbeeld een vliegtuig opstijgen op Schiphol, bedien de Oosterscheldekering om te … Lees meer

Jeugdtheater Hofplein – Rotterdam

Voorstelling jeugdtheater hofplein

Bezoek tijdens de schoolvakanties één van de speciale jeugdvoorstellingen in theater Hofplein. Naast de vele leuke voorstellingen kun je ook een kijkje achter de schermen  nemen. Na  afloop van de voorstelling maak je tijdens  de backstage tour kennis met de geheimen van het theater. Leer hoe de techniek werkt en neem een kijkje … Lees meer