Activiteiten kerstvakantie Zeeland

Wat gaan we deze kerstvakantie doen? Overweeg eens een heerlijk dagje weg naar het prachtige Zeeland. De leukste activiteiten en uitjes in Zeeland tijdens de kerstvakantie hebben we hier voor je verzameld. Geniet met de hele familie van een dagje uit in Zeeland.

Meer uitjes in Zeeland

Op zoek naar een leuk restaurantje in de provincie Zeeland of een adresje om te shoppen? Op de speciale website van de VVV voor de provincie Zeeland vindt je nog veel meer informatie, tips, achtergronden en uitgaansmogelijkheden voor een leuk dagje weg tijdens de kerstvakantie.
Uitgaansmogelijkheden en voorstellingen in Zeeland vindt je op de site van het Zeeuws Uitburo

Dagje weg Zeeland in de kerstvakantie

Onderstaand treft u uitgebreide informatie en verwijzingen voor de leukste activiteiten in Zeeland tijdens de kerstvakantie.

Deltapark Neeltje Jans

Voorzijde Deltapark Neelte Jans

Het Deltapark Neeltje Jans is het leukste waterpark van Zeeland. Het park is gelegen op het voormmalige werkeiland Neelteje Jans tussen de Oosterschelde en de Noordzee. Bekijk zeedieren en leer alles over de Deltawerken en de Oosterscheldekering. Naast de vele leuke attracties kun je met de rondvaartboot de Oosterscheldekering vanaf het water bekijken. … Lees meer