Activiteiten kerstvakantie Noord-Brabant

Wat gaan we deze kerstvakantie doen? Overweeg eens een heerlijk dagje weg naar het prachtige Noord-Brabant. De leukste activiteiten en uitjes in Noord-Brabant tijdens de kerstvakantie hebben we hier voor je verzameld. Geniet met de hele familie van een dagje uit in Noord-Brabant.

Meer uitjes in Noord-Brabant

Op zoek naar een leuk restaurantje in de provincie Noord-Brabant of een adresje om te shoppen? Op de speciale website van het VVV voor de provincie Noord-Brabant vindt je nog veel meer informatie, tips, achtergronden en uitgaansmogelijkheden voor een leuk dagje weg tijdens de kerstvakantie.

Dagje weg Noord-Brabant in de kerstvakantie

Onderstaand treft u uitgebreide informatie en verwijzingen voor de leukste activiteiten in Noord-Brabant tijdens de kerstvakantie.

Zwemcentrum De Tongelreep Eindhoven

Glijbanen De Tongelreep

Nationaal Zwemcentrum De Tongelreep heeft voor ieder wat wils. Heerlijk een baantje trekken, deinen in het golfslagbad of één van de glijbanen af?  Het kan allemaal in Zwemcentrum De Tongelreep. Het complex beschikt over diverse binnen- en buitenzwembaden. Uniek is ook het Pieter van den Hoogenband zwemstadion met een 50 meter bad waar geregeld … Lees meer