Activiteiten kerstvakantie Limburg

Wat gaan we deze kerstvakantie doen? Overweeg eens een heerlijk dagje weg naar het prachtige Limburg. De leukste activiteiten en uitjes in Limburg tijdens de kerstvakantie hebben we hier voor je verzameld. Geniet met de hele familie van een dagje uit in Limburg.

Meer uitjes in Limburg

Op zoek naar een leuk restaurantje in de provincie Limburg of een adresje om te shoppen? Op de speciale website van de VVV voor de provincie Limburg vindt je nog veel meer informatie, tips, achtergronden en uitgaansmogelijkheden voor een leuk dagje weg tijdens de kerstvakantie.

Dagje weg Limburg in de kerstvakantie

Onderstaand treft u uitgebreide informatie en verwijzingen voor de leukste activiteiten in Limburg tijdens de kerstvakantie.

Toverland Sevenum Limburg

Attractie Toverland Sevenum

In Toverland Sevenum kun je het hele jaar genieten van de spectaculaire atrracties. Gezinnen en de kleinere kinderen zullen zich er prima vermaken in bijvoorbeeld de Aqua Snake, De Paarden van Ithaka of bij het Waterspektakel.  Ook voor de waaghalzen zijn er spectaculaire thrill rides zoals bijvoorbeeld de houten achtbaan Troy en het schommelschip Scorpios. … Lees meer

Kinderstad Heerlen

Springkussens Kinderstad Heerlen

365 dagen per jaar speelplezier in Kinderstad Heerlen. Bezoek nu het grootste overdekte speelparadijs van de Benelux. Met een bijna oneindig lijkend aantal attracties zullen kinderen zich hier geen moment vervelen. In Kinderstad vindt je onder andere een achtbaan, botsauto’s, draaimolens,trampolines, een wildwaterbaan en ga zo maar door. Bekijk de website van Kinderstad … Lees meer