Activiteiten kerstvakantie Gelderland

Wat gaan we deze kerstvakantie doen? Overweeg eens een heerlijk dagje weg naar het prachtige Gelderland. De leukste activiteiten en uitjes in Gelderland tijdens de kerstvakantie hebben we hier voor je verzameld. Geniet met de hele familie van een dagje uit in Gelderland.

Meer uitjes in Gelderland

Op zoek naar een leuk restaurantje in de provincie Gelderland of een adresje om te shoppen? Op de website voor de provincie Gelderland van het VVV vindt je nog veel meer informatie, tips, achtergronden en uitgaansmogelijkheden voor een leuk dagje weg tijdens de kerstvakantie.

Dagje weg Gelderland in de kerstvakantie

Onderstaand treft u uitgebreide informatie en verwijzingen voor de leukste activiteiten in Gelderland tijdens de kerstvakantie.

Openluchtmuseum Arnhem

Boerderij op het openluchtmuseum

In het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem wordt de geschiedenis tastbaar en komt deze tot leven. Bekijk de vele authentieke gebouwen en voorwerpen die een goed beeld geven van het dagelijkse leven in het verleden. Er is aandacht voor het verleden tot ongeveer 200 jaar terug maar ook aan het recente verleden komt aan bod. … Lees meer